n Optimale beheer benadering tot die ontwerp van nie-lineere beheerstelsels. - Murray, Daniel Matthys (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.