n Praktiese benadering tot massa-voorraadbeheer met die klem op die bepaling van stelselparameters in Multi-Echelon voorraadstelsels. - Van Wijck, Willem (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.