n Tweestapprosedure vir die ontleding en vergelyking van 'n aantal methodes vir die sketting van orywingsdigtheidspektra. - Coetzer, Markus Wynand (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.