n Veeldoelige herstruktureerbare prosesseerder : 'n herstruktureerbare multiverwerker bedryfstelsel - Braasch, Heinrich Rudolf (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.