Ondersoek na die lewensvatbaarheid van 'n dielektries gevulde parallelplaatgolfleier met spesifieke verwysing na die uitstralingsprobleem. - Laurens, Johannes Gerhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Opsomming in Engels.