Pastoraat aan die depressiewe persoon met besondere toespitsing op die skuldvraagstuk - Van der Merwe, Willem Jacobus Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1983.