Seegolfenergie langs die Suid-Afrikaanse kus : 'n evaluasie van die tyd- en ruimtelike verspreiding. - Geustyn, Leon Casper (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.