Buitelandse valuta aktiwiteit van 'n individuele onderneming : rekeningkundige verantwoording en belastinggevolge - De Jager, J. W.(Jacobus Willem) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Rekeningkunde) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.