Bybelstudiegidse vir die nie-teoloog : 'n ondersoek na en kritiese evaluering van beskikbare Bybelstudiemateriaal in Afrikaans - Du Toit, Cornelia Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.