Die eenheid en verskeidenheid binne die liggaam van Christus : 'n eksegetiese studie van I Korinthiers 12 en Efesiers 4 - Van Rooyen, Reon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Theis (MTh)--Stellenbosch University, 1984.