Die effek van wandwrywing op bekertoets resultate by die ontwerp van uitvlokkingseenhede. - Palm, Jan Gerhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.