Die gebruik van bariumsulfied om sulfate uit suur industriele uitvloeisels te verwyder. - Volman, Rudy (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.