Die geskiedenis van die Paarl First Class Public School (tans die Hoer Jongenskool), 1868-1901 - Goosen, D.(Daniel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.