Die invloed van proteiendegradeerbaarheid in volledige rantsoene op melkproduksie, melksamestelling en bloedprofiele by melkbeeste - Korsten, Victor Adrian (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc. (Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.