Die keuring van kwekelinge vir die vakopleidingsentrum, Bellville : 'n geldigheidstudie - Louw, Anita Dorothea (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Gevorderde werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.