Die 'nuwe' Aardrykskunde op skool met besondere verwysing na die benutting van simulasie en dinamies-grafiese voorstelling as onderrrigtegniek - Smit, M. J.(Michiel Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.