Die stabiliteit en geldigheid van KODUS-belangstellingspatrone van Afrikaanssprekende plattelandse leerlinge in die Suidwestelike-Distrikte - Beytell, Frederik George (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.