Ego Eimi-gesegdes as moontlike metaforiese gesegde in die Evangelie volgens Johannes, met spesifieke verwysing na Johannes 6 - Bohnen, J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1984.