n Bedryfsielkundige ondersoek na die rol van enkele moderatorveranderlikes by die keuring van verteenwoordigers in die lewensversekeringsbedryf - Van der Vyver, L. J.(Louis Johann) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.