n Eksperimentele studie van die swigweerstand teen wiellaste van 'n kabelondersteunde betonblad. - Louw, Jean Malan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.