n Eksperimentele studie van die swigweerstand teen wiellaste van 'n kabelondersteunde voorgespanne betonblad. - Van der Merwe, J. P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.