n Nuwe benadering tot digitale stelselontwerp : die ontwikkeling van 'n apparatuurbeskrywingstaal. - Du Preez, Renier Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.