n Ondersoek na die eise vir geslaagde kerklike joernalistiek met spesiale verwysing na ses Suid-Afrikaanse en vier buitelandse kerklike en godsdienstige blaaie - Gaum, Frits (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Joernalistiek) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.