'n Ondersoek na die geskiktheid van 'n datavloeiverwerker as 'n herstruktureerbare spesiale verwerker - Loubser, Nicolas Johan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEng.) -- Stellenbosch Universiteit, 1984.