n Projekbestuurstelsel vir klientorganisasies met spesifieke toepassing op gevorderde tegnologiese projekte - Viviers, Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.