'n Ondersoek na die hantering van pasiente met diabetes mellitus tipe 2 deur kliniese verpleegpraktisyns - Lehmkuhl, Harriet (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MCur)--University of Stellenbosch, 2011.