n Vakdidaktiese ontleding van natuur- en skeikunde met besondere verwysing na wetmatighede - Jordaan, A. S.(Abraham Stephanus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.