Ondersoek na die effektiwiteit van 'n induksiemotor en wisselrigter in vier-kwadrant aandryfstelsels. - Pieterse, D. J. L.(Dirk Johannes Louis) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrift (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.