Ontleding van die lewering van landbouprodukte by opbergings- en verwerkingsaanlegte asook die operasionele gedrag van so 'n aanleg. - Du Preez, N. D.(Nicolaas Deetlefs) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.