Outoregressiewe drywingsdigtheidspektrumskatting van seegolwe en skeepsrompbeweging. - Johnson, Thomas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.