Riglyne vir kerklike onderrig aan die belydende lidmaat van die platteland soos ondervind in die Nederduits Gereformeerde gemeente Waterford - Fourie, Barend Jacobus Pieter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1984.