Skeepshandtekeninganalise met spesifieke varwysing na skroeffrekwensiebepaling. - Meyer, P. S.(Philippus Stefanus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.