Snitprobleme, optimale uitleg in twee dimensies en 'n interaktiewe grafiese stelsel vir die bou van merkers in die klerebedryf. - Toerien, Louwrens Mackenzie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.