Sommige aspekte van die ekologie van die vaalribbok (Pelea capreolus, Forster 1790) in die Bontebok Nasionale Park - Beukes, Petrus Cornelius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.