Twee-dimensionele spektrumanalise, toegepas op rigtingsbepaling by passiewe sonar. - Johnson, Henri (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.