Voorligting ten opsigte van die keuse van tipe sekondere skool deur Blanke standerd 5-leerlinge in skole van die Kaaplandse Onderwysdepartement - Dippenaar, Hendrik Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Opsomming in Engels.