Die analise van grondeffekte op vlerke en die stabiliteit van grondeffekvliegtuie. - Du Plessis, Jean Louis,1957- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.