Die bepaling van mengontwerp parameters vir staal-veselbeton. - Broens, Johannes Bernardus Antonius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.