Die bepaling van mikrogolf-antenne stralingsdiagramme deur middel van silindriese naby-veld na ver-veld transformasies. - Stassen, Werner Muller (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.