Die effek van sekere spoorelemente op die vrugbaarheid van S.A. vleismerino-ooie - Van Niekerk, Francois Erik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.