Die funksie van openbare betrekkinge by universiteitsbiblioteke - Engelbrecht, J. P. J.(Johannes Petrus Jakobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.