Die gesag van die Skrif : 'n vergelyking tussen Bavinck en Berkouwer se teologiese bydraes - Basson, F. D. J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1985.