Die Ina-konstruksie in die Griekse Nuwe Testament : 'n volledige gevallestudie van die sintaksis en semantiek daarvan - Pretorius, Nicolaas Francois,1939- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.