Die invloed van sportdeelname en deelname aan verenigings op die aanpassing, persoonlikheid en skoolprestasie van 'n groep hoerskoolleerlinge - De Bod, Gideon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.