Die invloed van voeding en vroee dekking op die produksie van vleisraskoeie op die Suidoos-Transvaalse hoeveld - Langenegger, Pieter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.