Die koninkryk het gekom : 'n bestudering van enkele aspekte van die teenwoordige karakter en die konsekwensies daarvan in die kerk - Mostert, Johannes Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1985.