Die N G Kerk se houding en taak ten opsigte van die onafhanklike swart kerke in Suider-Afrika : 'n literatuurstudie - Kriel, Pieter Frederik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stlelenbosch University, 1985.