Die onderrig van natuur- en skeikunde as voorbereiding vir 'n eerstejaarskursus in chemie - De Villiers, M. J.(Magdalena Johanna) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbsoch, 1985.