Die ontwerp van 'n opleidingsprogram vir die opleiers van volwassenes vir voortgesette onderwys aan universiteite - Schoeman, H.(Huibrecht) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Rugtitel: Opleidingsprogram vir opleiers vir voortgesette onderwys.