Die opleiding van Blanke-onderwysers aan opleidingskolleges in Kaapland tot 1974 : 'n histories-kritiese studie - Theron, G. J. J.(Gideon Johannes Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.